neděle 15. dubna 2012

Splátkový kalendář – vzor ke stažení


Splátkový kalendář slouží k rozespání splátek mezi věřitelem a dlužníkem. Většina společností či exekutorů má připravené vlastní formuláře splátkového kalendáře, takže se nemusíte zabývat sháněním vlastního vzoru. Pokud ovšem budete potřebovat splátkový kalendář můžete si jej níže pohodlně stáhnout.

Splátkový kalendář, vzor níže, je vhodné použít jako přílohu k dohodě o uznání dluhu, kterou se nezpochybnitelně zajišťuje pohledávka nebo dluh. Splátkový kalendář by měl obsahovat především údaje o dlužníkovi a věřiteli a také údaje o účelu splátek, tedy údaje o dlužné částce, kterou má dlužník věřiteli splatit a rozpis jednotlivých splátek. To vše nahrazuje právě dohoda o uznání dluhu.


Splátkový kalendář
Dlužník se zavazuje uhradit věřiteli svůj závazek ve výši …………….,- Kč v následujících splátkách:

1 - dne ………… ……………………,- Kč
2 - dne ………… ……………………,- Kč
3 - dne ………… ……………………,- Kč
4 - dne ………… ……………………,- Kč
5 - dne ………… ……………………,- Kč
6 - dne ………… ……………………,- Kč
7 - dne ………… ……………………,- Kč
8 - dne ………… ……………………,- Kč

Splátky závazku budou poukazovány na účet vedený u …………………………., č. ú. .……………../…….. nebo proti podpisu v hotovosti na viděnou.


Datum a místo: ...........................................................


……………………………                                                                   ……………………………
                věřitel                                                                                                                       dlužník





Poznámka: Tento splátkový kalendář je vhodné použít jako přílohu dohody o uznání dluhu.


Splátkový kalendář vzor ke stažení zdarma:

2 komentáře:

  1. Splátkový kalendář je vhodný použít, pokud víte, že dokážete splátky dodržet. Pokud víte, že nejspíše ne, tak doporučuji vyhlásit osobní bankrot.

    OdpovědětVymazat
  2. Dobrý den, hledám ke splátkovému kalendáři ještě ustanovení v zákoně, podle kterého se splátkový kalendář uzavírá. Můžete mi prosím poradit? Děkuji Veselá

    OdpovědětVymazat